Što je online marketing?

internet marketing SEO

Online marketing ili internet marketing su nazivi za skup aktivnosti, kroz online interaktivne medije, s ciljem promocije proizvoda i usluga putem interneta i digitalnih medija.

Pojava interneta omogućila je velike promjene u načinu promocije, prvenstveno efikasnije oglašavanje uz smanjene troškove, veliku brzinu širenja i široki spektar korisnika koji se mogu dosegnuti te ono što je nemoguće u tradicionalnim medijima – pratiti učinke i rezultate u realnom vremenu! U svakom trenutku online kampanje imat ćete podatak koliko je osoba kliknulo na koji oglas, koliko Vas je to točno koštalo te je li ta osoba naposlijetku izvršila kupnju putem web shopa.

Online marketing prošao je dugi put razvoja te su danas na raspolaganju brojne aktivnosti pogodne za promociju kao što su optimizacija sadržaja za tražilice (SEO), oglašavanje na tražilicama, social media marketing (SMM), newsletter/email kampanje i ostale online aktivnosti.

Naša usluga online marketinga uključuje korištenje sveobuhvatne i sistematske strategije koja počinje idejnim rješenjem i planiranjem promotivne kampanje. Nakon toga klijentima prezentiramo ideje kako odvojiti prisutnost na internetu od ostalih marketinških postupaka konkurencije. Kada se jednom definiraju ključne točke kampanje, krećemo s realizacijom (dizajn, izrada i postavljanje online).

Online marketing omogućava spajanje kreativnih ideja, marketinga s velikim dosegom i transparentnosti. Korištenjem mogućnosti interneta, Dimedia Vam pomaže da usluge ili proizvodi dopru do ciljanih skupina.

 

 

tabovi1 wow slideInUp  tabovi2  port tab  tabovi4  tab hotel

 

partneri cb

 

header object1

SIK computers design and development +387 (0) 63 420 669 info@sik-computers.com

 

© Copyright 2004-2017 SIK computers Sva prava pridržana.