IMATE IDEJU? IZVRSNO! MI SMO TU DA JE REALIZIRAMO.

Naš moto je "Od vizije do potpune WEB realizacije", a mi smo tim ljudi koji već godinama marljivo radi na ostvarenju svih Vaših ideja.

Za nas je Internet polje djelovanja u kojemu vizije svakog pojedinca mogu biti uspješno realizirane. 

Svoje djelovanje usmjerili smo na izradu funkcionalnih, kvalitetnih i dobro organiziranih web stranica, a osobitu pozornost posvećujemo dizajnu koji predstavlja jednu od važnih odrednica osobne prezentacije i promocije Vašeg poslovanja.

Dosadašnje projekte izrađivali smo u skladu sa Internet standardima, koristeći moderne tehnologije i prateći svjetske trendove. Svoja znanja kontinuirano usavršavamo kako bismo novim idejama osigurali klijentima uspjeh u poslovanju, jedinstvenost u prezentaciji te prepoznatljivost u masi konkurencije.

Nudimo ozbiljan pristup zadanom projektu i potpunu uslugu osmišljavanja i izrade identiteta koji pretočen u web stranicu otvara sasvim nova polja komunikacije neizbježna za Vaše uspješno poslovanje.

NAŠE DJELOVANJE

Svojim klijentima osiguravamo kvalitetne usluge:

- Izrade dizajna web stranica

- Redizajna web stranica

- Održavanja i podrške

- Izrade bannera i animacija

- Optimizacije web stranica (SEO)

- Marketinga društvenih medija (SMM)

- Grafičke priprema

- Brandinga

- Hostinga

- Knjigovodstvenih programa

- Razvoja mobilnih aplikacija

Savjetujemo Vas i usmjeravamo prema rješenjima koja su najprihvatljivija i najuspješnija za Vaše poslovanje.

ŠTO TREBATE ZNATI

Iskustvo nam pokazuje kako je svakom klijentu najvažnije da proces izrade web stranica, kao i pripremna faza, budu maksimalno jednostavni, razumljivi i transparentni, bez obzira na složenost projekta.

Vođeni tim podacima od samog početka detaljno analiziramo Vaše potrebe, razrađujemo ponudu, odredimo financijsku konstrukciju te podijelimo zadatke.

Vaš zadatak je da nam osigurate upute i materijale potrebne za kvalitetnu izradu web stranice, a naša obaveza je idejno rješenje stranice i njezina izrada.

Također, predlažemo i besplatni projektni sastanak na kojem ćemo Vam dati savjete o pripremi materijala kao i potrebne upute oko dizajna.


Vaše zadovoljstvo, naša je najveća motivacija.
Radujemo se uspješnoj suradnji!

Share

 

tabovi1 wow slideInUp  tabovi2  port tab  tabovi4  tab hotel

 

partneri cb

 

Mobile-yellow-32