Multimedijalne prezentacije

Za Vašu najbolju prezentaciju, objedinjujemo zvuk, sliku, video i animaciju.

Poznato je da ako samo čujete, u stanju se zapamtiti oko 20% podataka; ako ih pak i vidite, zapamtit ćete 40%, a čak 75% ako ih vidite, čujete i aktivno koristite!

Svrha je multimedije da na što zanimljiviji, privlačniji i stvarniji način predoči i prenese neku pojavu prizor ili događaj s ciljem da zaokupi što više naših osjetila kako bi doživljaj prenesene poruke bio potpuniji.

Kada govorimo o poslovanjima važno je naglasiti kako na webu, CD/DVD-u ili na vašem računalu, multimedija uveliko pomaže prezentaciji vašeg poduzeća.

Ona predstavlja suvremen oblik izražavanja korištenjem teksta, slike, zvuka, animacija i videa.

Pomoću multimedijalnih sustava s odgovarajućim hardverskim i softverskim komponentama, osnovni elementi se kombiniraju u jedinstvene multimedijalne sadržaje.

Tako napravljeni sadržaji koriste se u audio i video produkciji, oglašavanju (reklame, prezentacije), web dizajnu, obrazovanju, elektronskom poslovanju, medicini, industriji, saobraćaju itd. 

Uz kreativno osmišljavanje Vaše digitalne promocije za interaktivni CD-ROM ili DVD, nudimo umnožavanje CD-a ili DVD-a, dizajn covera i CD-a, kao i prigodno pakiranje.

Naši paketi osiguravaju:

• osmišljavanje digitalne promocije
• animacija
• izrada mastera
• dizajn i tisak covera
• replikacija, odnosno umnožavanje CD-ROM-a ili DVD-a
• umetanje covera i CD-a u box

Share

 

tabovi1 wow slideInUp  tabovi2  port tab  tabovi4  tab hotel

 

partneri cb

 

Mobile-yellow-32