Search Engine Optimization

Do ciljane posjećenosti - SEO optimizacija i Google AdWords

Search Engine Optimization (skraćeno: SEO) - optimizacija web stranica za tražilice ili pretraživače dio je internet marketinga koji se bavi pozicioniranjem web stranica na tražilicama za ključne riječi koje najviše odgovaraju sadržaju stranica.

Djelatnost SEO optimizacija je povećanje ciljane posjećenosti vaših web stranica sa tražilica, čime se povećava broj kontakata ili direktna prodaja. Preko 90% svih posjetitelja web stranica dolazi upravo putevima tražilica koje danas predstavljaju najlakši i najbrži način pronalaska neke informacije na Internetu.

Važnost prisustva na tražilicama ključ je koji otvara brojne mogućnosti što optimizaciju za tražilice (google.com, yahoo.com, bing.com, ask.com, msn.com i ostale) čini izuzetno bitnom za Vaše poslovanje.

Google AdWords je tzv. „sponzorirana veza“ i dodatni alat da se bolje pozicionirate na Google-u u vidu izdvojenog oglasa koji će svojim položajem na stranici i zahvaljujući izdvojenim ključnim riječima, odmah privući pažnju Vaših klijenata.

Sama izrada web stranice je izvrstan način za prezentaciju Vašeg proizvoda, no ukoliko želite generirati veći profit putem Vaše web stranice, naše znanje i iskustvo pomoći će Vam kako bi se optimizacija za tražilice kao i vođenje Google AdWords kampanja napravili na što kvalitetniji način.

Share

 

tabovi1 wow slideInUp  tabovi2  port tab  tabovi4  tab hotel

 

partneri cb

 

Mobile-yellow-32