Pozovite nas Besplatan prijedlog

header-object1.png

  • PODSTRANICE

Nužno je istaknuti se


Marketing društvenih medija (engl. Social Media Marketing) - metoda internetskog marketinga kojom se kroz primjenu multidisciplinarne marketinške kampanje (koja uključuje SMO, ali i one najklasičnije internetske oblike oglašavanja - banner marketing) pristupa korisnicima društvenih medija i prenosi željena poruka koja uz informiranje najčešće poziva na akciju. Postojanje web stranice je opravdano za sve vrste prezentacije i prodaju Vašeg proizvoda, ali ukoliko se želite približiti vašim korisnicima i povećati broj posjeta Vaše web stranice, iskoristite mogućnosti koje Vam pruža marketing na društvenim mrežama. Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin, neke su od najvećih društvenih mreža i izvrsno su tržište za sve one koji žele plasirati svoj proizvod ciljanoj klijenteli.

Cilj SMM-a je kreirati sadržaj koji će korisnici dijeliti na platformi svojih društvenih mreža te tako pomoći brendiranju Vaše tvrtke i  proširiti Vaš utjecaj do potencijalne publike, odnosno kupaca. Interaktivni dijelovi društvenih medija pružaju kupcima priliku postavljati pitanja i diskutirati o raznim problemima zbog čega  se potrošači osjećaju povezanijim sa Vašom tvrtkom. Osim što je brži i efikasniji, marketing na društvenim mrežama je i jefitniji od klasničnog marketinga, a njegova prisutnost raste uporedno sa porastom popularnosti društvenih mreža. Voditi kampanju na društvenim mrežama nije jednostavno, te zahtjeva jako puno planiranja, kreativnosti i vremena. Jedan od problema je i radno vrijeme - 24/7 jer aktivnost na društvenim mrežama nikada ne staje, ali tu „nastupa“ naš tim!

Facebook

Instagram

Google

Twitter

Osim planiranja i vođenja Vaših kampanja na društvenim mrežama, preuzimamo i kontrolu nad Vašim facebook oglasima te izrađujemo aplikacije. Prilikom vođenja facebook oglasa cilj nam je minimalizirati Vaše troškove i dobiti što kvalitetnije rezultate (povećanje broja fanova, povećanje prodaje, vidljivost branda i ostalo).

Sviđaju Vam se neki od projekta?

Kontaktirajte nas ili  ZATRAŽITE PRIJEDLOG/PONUDU

Naš prijedlog je besplatan i ukoliko ne ispunimo Vaša očekivanja možete zatražiti novi ili potražiti nove partnere za web dizajn.

header object1

SIK computers

design and development

+387 (0) 63 420 669

info@sik-computers.com

Blog

© Copyright 2004-2024 SIK computers Sva prava pridržana.