Pozovite nas Besplatan prijedlog
  • PODSTRANICE

BlogClanak01

Ako ste mislili da jedno može bez drugoga, razmislite opet. Iako postoji dosta poduzetnika koji se oslanjaju isključivo na društvene mreže, web stranicu ipak ne smijete zanemariti.

Želite li uspjeti u poslovnom svijetu, jednostavno se morate proširiti i na društvene mreže. Facebook, Twitter i Instagram su trenutno najpopularnije mreže na kojima mnoge tvrtke reklamiraju svoj brend, proizvode i usluge. No, nemojte misliti da su vam samo one dovoljne. Web stranica je ipak vaša online lična karta koju biste trebali imati.

Privlačnost društvenih mreža

Brzo i besplatno – profili na društvenim mrežama su jako jednostavni za napraviti te su uglavnom besplatni. Naravno, ako želite imati kreativan sadržaj i da vaše objave dosegnu veći broj ljudi, potrebno je izdvojiti određeni novčani iznos.
Ubrzan rast – svake godine se broj tvrtki koje prebacuju svoje poslovanje na Facebook povećava za 25%.
Uključenost – društvene mreže potiču komunikaciju između vas i potencijalnih korisnika, što omogućuje stvaranje odnosa i povjerenja.
Brendiranje – korisnici će više naučiti o vrijednostima, misiji i ciljevima vašeg brenda kroz redovite objave na profilu te način na koji komunicirate s njima. 

Web stranica treba biti vaša baza

Kredibilitet – neosporna je činjenica da kupci više vjeruju tvrtkama koje imaju web stranicu jer smatraju da je riječ o nečemu legitimnom.
Potpuna kontrola – kada imate svoju web stranicu, vi upravljate apsolutno svime.
Bolji marketing – web stranica nije samo bolja za širenje biznisa, na nju možete uključiti i više marketinških elemenata.

Savjetujemo: Neka vam web stranica bude glavni izvor online poslovanja, a profil na društvenim mrežama način na koji ćete to poslovanje proširiti.

Javite nam se i zatražite ponudu i prijedlog za izradu ili redizajn vaše web stranice!

header object1

SIK computers

design and development

+387 (0) 63 420 669

info@sik-computers.com

Blog

© Copyright 2004-2024 SIK computers Sva prava pridržana.